InfoLinks

De volgende sites hebben gelinkt naar Spirituele Contacten.nl. Heb je een website plaats dan ook een link naar Spirituele Contacten.nl. Je kan ook deze banner gebruiken:

Laat het even weten als je een link hebt geplaatst op je site dan plaatsen we een link terug ! Spirituele Contacten doet niet (langer) aan het zogenoemde ABC-linken. Als je een link wilt naar je site moet de link naar de website van Spirituele Contacten ook op jouw site zijn te vinden op een linkspagina dus niet op een C-site.

 


Mystical Fantasy Fair vrijdag 1, zaterdag 2 & zondag 3 juli 2016
De intentie van waaruit we dit festival willen organiseren is voor ons nog steeds hetzelfde, een mooi, fijn, gezellig, leuk, inspirerend, krachtgevend, bijzonder, uniek en liefdevol festival neerzetten. We hebben voor deze Mystical Fantasy Fair een prachtige lokatie gevonden in Heeswijk Dinther. Dat is voor ons namelijk van wezenlijk belang als we ergens een Fair gaan organiseren. De lokatie bevat een groot en mooi terrein met verschillende velden, met veel groen en goede faciliteiten en mogelijkheden. Precies de plek voor ons om een Fair te organiseren.... lees verder op de website!

Happy Spirit
Spirituele Webwinkel

Geneotsa
Site van Irma Motké. Medium/ paragnoste, magnetiseuze. Helderzien/horen/ voelen/ weten. Terugkijken op vorige levens, en contact met de overledenen.

Marco Pothuizen
Site met diverse onderwerpen over energie, magnetiseren, leven na de dood, en veel onderwerpen over dieren / gezondheid enz.

gratischattenmetmediums.nl
Je kunt met alle mediums, paragnosten, helderzienden etc gratis chatten alvorens je een betaald consult aangaat.

Moon en Stars
Psychosociale, paranormale en spirituele hulplijn

Detombecoaching.nl
De Tombe Coaching loodst uw organisatie door uitdagende tijden.

In Je Hart
Een praktijk waar je terecht kunt voor cosmic healing, reading en of coaching

Paranormaal Startplezier
Startpagina met vele paranormale links

Spiritjobs
Bij spirit jobs plaats je gratis een advertentie met jouw spiritualiteit diensten.

Stichting spiritueel belang
Stichting die zich inzet voor het spirituele belang voor mens en dier

Mediumn Wouw
Ervaren Medium en massage therapeut

Liene.jouwweb.nl
Fotoreading en Coaching

Praktijk de Schakel
Spirituele praktijk te Enkhuizen

Marionivo
Helderziend medium, readings, tarotleggingen.

Blog Bewust
Mindfulness, meditatie, yoga, duurzaamheid

Patipada
Bijzondere Yoga Meditatie Artikelen & Kleding

Heldervoelendheid online
Aanvoelen van mensen en dieren. Linda Evans.

A - Just Advice
Een veelzijdige hulpverlening met als doel om u advies te geven en inzichten in de situatie waarin u verkeert waardoor u verder kunt.

Arthur Massage - Massage aan huis
Masseur komt met behandeltafel aan huis en geeft diverse soorten massage voor ontspanning en om soepele spieren te verkrijgen. Dagelijks reserveren van 10.00 tot 22.00 uur.

Paralicht
Paralicht is toonaangevend op het gebied van Spirituele, Paranormale en Oosterse beursen in Nederland, met een groeiend aantal gescreende standhouders. Wij bieden op elke beurs een breed scala van diensten en producten aan voor iedere ziel. Kijk op de beursagenda voor een beurs bij u in de buurt.

Jan Nieveen Mental Healing medium
Begeleiding van entiteiten (geesten van overledenen) en healing op verschillende vlakken. Voor meer informatie bezoek de website.

Dromen visioenen
De website waar u uitgebreide informatie kunt vinden over dromen en visioen, maar ook de website waar u GRATIS dromen en visioenen kunt laten duiden!

De Online Coach
De Online Coach helpt u uw problemen op te lossen en met een beter, rustiger en gelukkiger gevoel door het leven te gaan.

Mens en Gezondheid
Mens en Gezondheid wil accurate informatie geven op het gebied van voeding, sport, afvallen en een gezonder leven zonder een blad voor de mond te nemen.

Spiritlijn
Spiritlijn is een uitgebreide informatieve paranormale en spirituele website waar u veel artikelen kunt vinden die geschreven zijn door Bianca Linnenbank vanuit haar eigen ervaringen over onder andere paranormale gavens, meditaties, spiritualiteit en nog veel meer. Een ieder die op zoek is naar informatie hierover kan hier zijn weg wel vinden. Zowel voor beginners als gevorderde. Klik op de website door naar > Community.

Blik op Oneindig
'Blikoponeindig' biedt verhalen over spiritualiteit, Spiritualisme en religie, over geologie, mythologie en folklore, andere culturen, wonderlijke mensen, onverklaarbare fenomenen met ook een gratis E-zine - van harte aanbevolen door de webmaster van Spirituele Contacten (aanmelden via website Blik op Oneindig!).

Science Art
Honderden foto’s gemaakt door de microscoop: microkristallen, vloeistoffen en zand. Uitleg en informatie op de site.

MEDIUMPLEIN - Het Spirituele Portaal van Nederland
Hét overzichtelijke spirituele & paranormale gratis advertentie plein van de BeNeLux.

Voeding en gezondheid - aHealthylife
Deze site is opgericht om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Neem je gezondheid in eigen hand. Een bewustmakende informatieve website die je help echt gezond te eten en ook je weg te vinden in de supermarkt.

Spirituele Cirkel
Spirituele Cirkel is een praktijk voor:
Paranormale consulten (expertise), Healing, Nieuwetijdskinderen / HSP, Coaching, Particulieren en bedrijf adviesen, Profiling (adviezen op maat).

Paragnost en Medium info
Paragnost info is opgezet, omdat er veel sites zijn met maar beperkte informatie, de bedoeling is dat paragnost info een inhoudelijk portal wordt met informatie over paragnosten, mediums, helderzienden, astrologie helderziendheid en gerelateerde onderwerpen, en dat de lezer zelf zijn of haar conclusie kan trekken

Nieuwetijds Online Academie De Aura
Academie voor zelfstudie, zelfontplooiing en zelfontwikkeling. Verruim je spirituele inzichten. Leef bewuster. Ontwikkel je intuitie en je paranormale gevoeligheid.

New World Music
Wanneer je op zoek bent naar de beste spirituele, New Age of ontspanningsmuziek, dan ben je bij de New World Music webwinkel aan het juiste adres. De online shop heeft een breed assortiment cd’s en dvd’s in veel verschillende genres, van muziek voor dieren tot spirituele muziek.

Helderziende
Informatie over helderziendheid en mediumschap met telefonische spirituele hulplijn

Spiritual Insight
Telefonische spirituele hulplijn

ForYou - Spiritualiteit en LifeStyle TV
Wekelijks een nieuwe aflevering over spirituele onderwerpen

Op zoek naar jezelf
Spirituele en paranormale site met veel informatie over spirituele onderwerpen zoals de aura, chakra's, tweelingzielen etc.

Ron Wessing Intuïtief Coach
Maak kennis met de praktijk en de persoon van Ron Wessing.

EVP-Voices
Uitgebreide informatie over het Electronic Voice Phenomenon

Interdimensie.nl
Het idee achter de website is om vanuit het persoonlijke perspectief, onze eigen ervaringen en vanuit onze 'Bril' inzicht te geven in hoe wij de wereld ervaren. Zodat de kijker en lezer kan konnecteren met de energetische signatuur van de hogere (parallele)realitieit waarin wij momenteel leven.

EVP Startpagina
Deze site geeft u zoveel mogelijk handige links naar websites, die gericht zijn op bandstemmen. Ook wel EVP genoemd. Ook andere onderwerpen komen aan de orde. Zoals geesten, spookplaatsen, geestfoto' s, ITC of UFO's.

Bandstemmen
Hier kun je bandstemmen beluisteren. Ook wordt er uitleg gegeven over.... hoe op te nemen enz.

Dream Stream Internetradio
Internetradio vanuit Nederland met gevarieerde programmering..

Spiritualiteitworld
Allerhande nieuws en links in categorieën als Universum, Wetenschap, Esoterie, Spiritualiteit, Geschiedenis etc.

Bovennatuurlijk.com
Een gezellige, paranormale site zonder commerciele bijbedoelingen. Iedereen met een goed hart is welkom. Wij staan open voor nieuwe ideeën, kritiek en complimentjes. Wij beantwoorden je spirituele vragen geheel gratis en kunnen een grote database met informatie aanbieden.

List en Bedrog
De website List en Bedrog stelt met informatieve filmpjes alllerlei onderwerpen aan de kaak zoals het dragen van een stopdas, NWO, Chemtrails, Vaccinatie, Haarp, Fluoride, geld etc etc.

Paranormaal.Uwstart
Paranormale startpagina met onderwerpen in o.a. Healing en Balans, Spiritueel, Reiki, Wicca, Bandstemmen, Dromen, Engelen, Edelstenen, Mythen en Legendes, Handlezen etc.

Esoteric Books
Engelse website van Aart Bosman over het hiernamaals met vele boeken online en pagina's over EVP, UFO's en het boek Oahspe.

StartSpiritueel: de startpagina voor spiritualiteit
Startpagina met links per provincie die mooi vorm wordt  gegeven omdat je zelf 2 afbeelding mag toevoegen bij je site.

Paranormaal StartMenus
Verzameling kwaliteitslinks over paranormaal, astrologie, helderziend, handlezen, paragnosten.

Peter Nije.nl
Praktijk natuurgenezer - magnetiseur in Zeeland, Zuid-Beveland

Earth Matters: Het andere nieuws
Op Earth Matters vind je Nerderlands- en Engelstalige artikelen over gezondheid, duurzaamheid, spiritualiteit en gerelateerde onderwerpen. Dagelijks het laatste nieuws, interviews, e-boeken, evenementen, cusussen en nog veel meer.

Argusoog
Een andere kijk op de wereld. Biedt informatie aan zonder censuur of taboe met verschillende invalshoeken zodat mensen zelf een oordeel kunnen vormen in categorie gezondheid en welzijn, maatschappij en politiek, wetenschap en techniek, levensvisie en kunsten, mythen en mysterieen.
Luister ook naar Argusoog Radio, een initiatief vanuit het team van Argusoog. Argusoog Radio heeft verschillende radioprogramma's en zendt o.a. interviews uit met bekende en soms minder bekende namen uit binnen en buitenland die vertellen waar ze zich mee bezighouden en hun ervaringen en kennis delen op hun gebied van expertise. Argusoog Radio is online via internet te beluisteren.

Trillingsfrequenties4all
Is het mogelijk om door middel van trillingsfrequenties op een natuurlijke, eenvoudige en kosteloze wijze te genezen? Kan deze techniek worden toegepast op zowel de mens, dieren, bomen, planten, water, voeding, kleding en andere gebruiksvoorwerpen? Kunnen de frequenties van bomen, planten, groenten en fruit worden geoptimaliseerd, zodanig dat met deze methode de groei, kwaliteit en smaak op een positieve manier wordt beïnvloed? Moeten mensen geloven in genezing, om genezing te bereiken? Zijn we in staat deze techniek te leren en zelf toe te passen?

Project Stargate
Welkom in de wereld achter deze wereld. Uitgangspunt van Project Stargate is dat science fiction en fantasy boeken en films bronnen van inspiratie zijn voor alreeds aanwezige technologie in deze en andere dimensies. Met studies over o.a. Tijdreizen, Ufo's, De Twaalfde Planeet en Parallelle Werelden.

Dutch CMS
Het gratis Nederlandstalige CMS systeem voor Clubs, Verenigingen en Persoonlijke Websites.